В березні у Львові стартуватиме щорічний весільний фестиваль

19-20 березня у Львові у виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» пройде щорічний фестиваль Lviv Wedding Festival.

«Так з легкістю можна назвати щорічний весільний фестиваль Lviv Wedding Festival. Подія, що об’єднує найкращих професіоналів весільної сфери Західної України і найсучасніших наречених. Місце, де любов до своєї справи і клієнта дарує закоханим шквал знижок. Тут буде все і всі: найсмачніші фуршети, найкреативніші декоратори, найвеселіші ведучі, найдрайвовіші гурти і всі, хто знає, як зробити ваше весілля найкращим – неодмінно будуть на Lviv Wedding Festival», - розповіли організатори фестивалю.

Невід’ємною частиною Lviv Wedding Festival є Lviv Wedding Quest, головним подарунком якого є весілля року вартістю 100 000 грн. Це весілля втілять у реальність найкращі професіонали весільної сфери.

«Шоу-програма в режимі нон-стоп не залишить вас байдужими і допоможе зрозуміти, яким ви бачите своє весілля. А ще дегустації, випічка, фрукти, елітний алкоголь та закуски – справжні гурмани будуть щасливі.

Фешн-покази суконь для наречених, які хочуть знати все про весільну моду і обрати найкращий весільний образ.

Весілля за один день з Lviv Wedding Festival – це реально. З мінімумом зусиль ви отримаєте максимум інформації, яка стане безцінним досвідом у підготовці вашого найкращого свята. Беззаперечним аргументом відвідати виставку є також велика кількість подарунків та розіграшів, серед яких поїздки за кордон та інші приємні сюрпризи від партнерів виставки», - додали організатори.

Минулорічними переможцями Lviv Wedding Quest 2014 були Катя та Андрій, які також були переможцями проекту «Чотири весілля». Переможцями Lviv Wedding Quest 2015 були Юлія та Руслан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: