Бізнес, владу й громадськість закликають до підписання меморандуму

Учасники «Клубу ділових людей» продовжують закликати до підписання меморандуму «Про етику й партнерство бізнесу, влади і громадськості» представників різних верств населення. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

До ознайомлення з Меморандумом та до його підписання закликають представників бізнесу, влади та громадськості, від співпраці яких залежить успіх та розвиток всього суспільства.

Метою меморандуму є поширення принципів етичного бізнесу, партнерства та суспільної корисності, побудова громадянського суспільства на основі етики бізнесу та національної ідеї, розвитку малого бізнесу та розбудови Вкраїни як сильної європейської держави.

У документі меморандумі 10 принципів, серед яких дотримання етичних норм, плекання позитивної репутації, відкритість до нових можливостей та партнерства, відповідальність за власні слова та дії, протидія дискримінації, корупції та деморалізації у бізнесі тощо.

«Ми віримо в те, що спільними зусиллями зможемо зробити Україну однією з найбільш успішних країн світу, де проживають щасливі люди та народжуються ідеї, варті визнання. Ми знаємо, що можна жити краще та хочемо збудувати Україну, про яку всі мріємо», - розповідає голова «Клубу» Микола Савуляк.

Офіційне посилання Меморандуму з текстом та можливістю підписання – на сайті Клубу: http://goo.gl/vk5CeV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: