ПРООН підписала меморандум про взаєморозуміння з «Клубом ділових людей»

У Києві відбулася урочиста церемонія підписання меморандуму про взаєморозуміння «Програми розвитку ООН (UNDP)» з «Клубом ділових людей» та іншими громадськими організаціями, які ПРООН обрала для стратегічної співпраці протягом наступних трьох років. Про це повідомила прес-служба ЛМР. 

Меморандум про співпрацю «Клубу ділових людей» та ПРООН підписали голова «Клубу» Микола Савуляк та директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра.

Співпраця відбуватиметься в межах проекту «Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств», який протягом 2015-2018 років впроваджує ПРООН у співпраці з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України і за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань.

Метою проекту є зміцнення потенціалу бізнес-об’єднань по всій Україні, посилення інституційної, організаційної, фінансової спроможності щодо представництва інтересів приватного сектора та здійснення енергійнішої, ефективнішої та більш професійної співпраці між державним та приватним секторами.

«Участь у проекті ПРООН – ще одна перемога «Клубу ділових людей». Дякуємо організаторам за довіру. Віримо, що спільними зусиллями досягнемо вагомих результатів та зробимо вагомий крок для розбудови Вкраїни, про яку всі мріємо», – розповідає голова «Клубу» Микола Савуляк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: