Фракція «Самопоміч» наполягає на вирішенні проблем зі шкільними автобусами

Утримування «Школяриків», їхнє технічне обслуговування, ремонт та порядок допущення транспорту і водіїв до роботи повинно регулюватися Програмою експлуатації шкільних автобусів. Це дасть змогу забезпечити належне перевезення учнів.

За словами Михайла Сидоровича, голови комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв’язку перевезення школярів має бути безпечним, надійним та відповідати особливим вимогам, які затверджені на загальнодержавному рівні.

«Комісія зібрала інформацію із районів Львівської області про кількість автобусів «Школярик», за якими освітніми установами вони закріплені, у кого автобуси перебувають на балансі, розклади і схеми руху автобусів, договори на технічне обслуговування та договори на зберігання автобусів, – розповів Михайло Сидорович, депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч». – Також ми зібрали інформацію про детальні дефектні акти по автобусах, які потребують ремонту гальмівної системи, кузова, ходової, агрегатів, електрообладнання».

Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Інна Свистун звернулася до голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з проханням вирішити питання забезпечення функціонування в належному технічному стані автобусів «Школярик» у Львівській області, зокрема невідкладно вжити всіх необхідних заходів з напрацювання проекту Програми щодо експлуатації шкільних автобусів.    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: