У 2015 році у Львові відремонтували 413 тис.кв.м доріг та тротуарів

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, в минулому році у Львові капітальний та поточний ремонт провели на 413 тис.кв.м. доріг та тротуарів. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Так, ремонтували вулиці Сихівську, М.Лисенка, просп. Свободи, просп. Червоної Калини, території навколо храму св. Софії на вул. І. Франка. Розпочато ремонтні роботи на вулицях Мечникова та Купчинського.

Проведено капітальний ремонт сходів від шляхопроводу на вул. Кульпарківській до зупинки приміських поїздів на вул. Є. Коновальця.

В рамках реалізації проекту будівництва трамвайної колії в житловий масив «Сихів» влаштовано трамвайну колію на роздільній смузі просп. Червоної Калини. Загальна протяжність трамвайної колії від вул.Свенціцького до вул.Вернадського складатиме 5,65км.

У 2015 році виконано значний обсяг робіт з реконструкції каналізаційного колектора та влаштування трамвайної колії по вулиці В.Стуса. Виконано реконструкцію вулиці Промислової та ділянки вул. Б.Хмельницького з трамвайними коліями.

Виконано роботи з реконструкції пл. Юра.

Розпочато реконструкцію існуючої трамвайної колії на вул. Свенціцького та розворотного кільця на початку вул. В.Стуса.

Загалом на розвиток інфраструктури міста Львова у 2015 році використано 560млн.грн.

В наступному році заплановано завершити реконструкцію просп. Червоної Калини, вулиць Б.Хмельницького-Гайдамацька, Мечникова, відкрити трамвайний маршруту на Сихів. Також планується провести реконструкцію доріг з трамвайними коліями на вул. Київська - вул. Русових, вул. І. Котляревського, вул. І. Нечуй-Левицького, завершити ремонт всієї ділянки вул. Богданівської, провести ремонт вул. Садової, вул. Зимновідської - вул. Станційної, вул. І. Пулюя - вул. Трускавецької.

Також у планах реконструкція шляхопроводу по вулиці Городоцькій 166 та підходів до нього. Цього ж року заплановано збудувати пішохідний міст на вул. А. Головатого - вул. І. Сулими.

Довідка

У Львові налічується 1300 міських вулиць протяжністю 656,6км загальною площею 7357,6 тис.м2, з них:

проїжджої частини – 5377,8 тис.м2, в т.ч.:

- з асфальтобетонним покриттям - 3179,1 тис.м2;

- з брущатим та мозаїчним покриттям - 507,5 тис.м2;

- з покриттям із колотого каменю - 3,0 тис.м2;

- з щебеневим та гравійним покриттям - 1437,2 тис.м2;

- з ґрунтовим покриттям - 251,0 тис.м2;

тротуарів – 1979,8 тис.м2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: