Яценюка вимагають відправити у відставку

Сьогодні, 16 лютого, під стінами Львівської обласної державної адміністрації представники Львівської обласної та міської організацій ВО «Свобода»провели загальноукраїнську акцію «Прем'єра-мародера - під трибунал!», повідомляє Дивись.Інфо.

За словами активіста Любомира Мельничука, сьогодні в стінах обласної ради депутати голосуватимуть за звернення від імені громади Львівщини стосовно відставки уряду Яценюка.

https://www.facebook.com/melnychukla/posts/1015496975191775

«Однак ми вимагаємо не лише відставки уряду, ми вимагаємо притягнення його і міністрів до кримінальної відповідальності. Цей уряд не відрізняється від уряду Азарова, та сама корупція. ВО "Свобода" проводить по всіх регіонах України акцію за відставку уряду. Ви знаєте, що сьогодні у ВР звіт уряду, народ яких вже називає - уряд мародерів. Цинічно і підло вчепився за крісло не хоче йти у відставку. Тому ми ініціюємо звернення стосовно звільнення і відставки уряду», - сказав Любомир Мельничук.

Люди скандують «Уряд мародера у відставку!» і тримають у руках плакати з написами «Прем’єра-мародера – під трибунал!», «Яценюк керує, Путін аплодує», «Один ворог у Москві, другий – у Кабміні», «Уряд Яценюка на нари».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: