Депутати додатково виділили 3 млн грн на проведення у Львові Чемпіонату світу з шахів серед жінок

Під час засідання ІІІ чергової сесії Львівської обласної ради депутати виділили додатковий фінансовий ресурс у розмірі 3 млн грн для проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок, який відбуватиметься у Львові з 1 до 18 березня цього року.

Нагадаємо, що при затвердженні обласного бюджету на 2016 рік Львівська обласна рада передбачила 2 млн грн на проведення цього чемпіонату. Однак, з огляду на те, що державна підтримка цього спортивного заходу відсутня, виникла потреба у його дофінансуванні з місцевого бюджету.

Відтак, внісши зміни до показників обласного бюджету на 2016 рік, депутати збільшили видатки загального фонду обласного бюджету Львівської області для управління фізичної культури та спорту ЛОДА на суму 3 млн грн з метою підготовки та проведення у Львові з 1 до 18 березня 2016 року Чемпіонату світу з шахів серед жінок, за рахунок зменшення резервного фонду обласного бюджету. Таке рішення підтримало 72 депутати.

Водночас депутати обласної ради звернулись до Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості ігнорування фінансування таких заходів державного значення і з вимогою компенсувати Львівській області 5 млн грн, виділених з обласного бюджету на шаховий чемпіонат світу, при фінансуванні державних програм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: