У Садового на паркуванні заробили 4 млн грн

Впродовж 2015 року від плати за паркування транспортних засобів до міського бюджету надійшло 4,135 млн. грн, що становить 100,85% відповідно до плану. Про це інформує департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Протягом 2015р. до збору коштів за паркування автотранспорту на території Львова було залучено 76 операторів паркування для обслуговування 99 паркувальних майданчиків на загальну кількість 2720 парко-місць. Для потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями на майданчиках для паркування відведено близько 300 парко-місць.

Через щорічне зростання ставок збору за місця паркування транспортних засобів з ініціативи операторів паркування було розірвано 7 договорів на загальну кількість 182 парко-місця та розірвано за невиконання умов договору 2 договори на загальну кількість 45 парко-місць, що призвело до зменшення надходжень до міського бюджету.

Нагадаємо, тариф на послуги з паркування транспортних засобів становить 4 грн./год. в I-й паркувальній зоні та 2 грн./год. - в II-й зоні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: