У Львові на три місяці впровадять експериментальні тарифи на паркування

Члени комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міськради погодили звернення ЛКП «Львіватодор» щодо зміни тарифів у сфері платного паркування. Про це повідомив голова комісії Остап Доскіч, пише Дивись.Інфо з посиланням на ZAXID.NET.

Депутати прийняли рішення про впровадження «плаваючої ціни». На закритих парковках ціна складатиме від 4 до 8 гривень на годину, а на відкритих – від 4 до 6 гривень.

Такі тарифи запровадять на три місяці. «Ми ухвалили це рішення тимчасово на три місяці з метою вивчення ситуації. Ціни на паркування залежатимуть від завантаженості парковок. З огляду на це, члени комісії звернулись до керівника «Автодору» з проханням запровадити інформаційні карти в інтернет-мережі. Щоб турист, приїхавши в місто, зміг ввімкнути навігацію і дізнатись, де в місті є парковки і яка їх вартість», – зазанчив Доксіч.

Додамо, що «Львіватодор» пропонував збільшити вартість однієї години паркування в центрі Львова з 4 до 10 гривень, в інших районах – з 2 до 5 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: