У Львові хочуть прибрати алкоголь із віконних вітрин магазинів

Прибрати з віконних вітрин львівських магазинів пляшки з алкоголем, рекламні зображення та вивіски з написами «алкоголь» – з такою ініціативою звернулась до виконавчого комітету фракція “Об’єднання “Самопоміч” у Львівській міській раді.

“Це питання включено до порядку денного засідання виконавчого комітету, яке заплановане на 19 лютого. Наша позиція є однозначною. Ми проти, аби в місті були такі магазини чи МАФи, на вітринах яких є зображення чи виставлена продукція, адже це популяризує вживання алкоголю, особливо серед підлітків. Тому на одному з пленарних засідань ми оприлюднили звернення, аби унеможливити виставлення цієї алкогольної продукції на вітринах віконних, фасадних, як в магазинах, так і в інших формах продажу. Сподіваємось, виконавчий комітет підтримає нашу ініціативу”, – повідомив Андрій Шевців, голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Львівській міській раді.

Фракція «Об’єднання «Самопоміч» також закликає виконавчі органи у короткі терміни зобов’язати підприємців дотримуватися правил, встановлених у Львові. Адже з 2013 року виконком заборонив вивіски з написами «алкоголь», проте ця вимога ігнорується деякими суб’єктами підприємницької діяльності.

Нагадаємо, вже третій рік поспіль «Об’єднання «Самопоміч» реалізує кампанії «АлкоСтоп» та «СтопАлкопоп», спрямовані на зниження споживання алкоголю, насамперед серед підлітків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: