Ветерани АТО і волонтери провели віче та зустрілись з представниками Адміністрації Президента

 Сьогодні, 20 лютого, у Києві, біля Жовтневого палацу, пройшло всеукраїнське віче ветеранів АТО та волонтерів, після якого ініціативна група з 25-и осіб зустрілася з представниками Адміністрації Президента.

Проведення акції ініціювала всеукраїнська ініціатива «Побратими об’єднані», до складу якої входять ветерани АТО та волонтери всієї країни, які об’єдналися заради звільнення незаконно ув’язнених політв’язнів. Адже, на їхню думку, влада утримує за гратами безліч патріотів за сфальсифікованими справами.

Ось їхні вимоги до влади:

1) Звільнення незаконно-затриманих учасників АТО, бійців добровольчих підрозділів, волонтерів, громадських активістів, які перебувають під слідством за сфальсифікованими справами.

2) Встановити та притягнути до відповідальності винних у вбивстві Небесної Сотні.

3) Встановити та притягнути до відповідальності посадових осіб, які винні у Іловайському, Дебальцівському котлах та всіх провальних операціях, які відбулися у зоні АТО.

4) Створення у всіх областях України підрозділів за участю ветеранів АТО та волонтерів для захисту від свавілля та репресій теперішньої влади.

Акція пройшла мирно та піднесено.

Опісля акції, ініціативна група ВІ «Побратими об’єднані», у кількості 25 осіб з усіх регіонів України, зустрілися з представниками Адміністрації Президента, та оголосили чіткі вимоги.

Обидві сторони домовились про ще одну зустріч наступної п’ятниці, 26 лютого, де буде погоджено створення спільної координаційної робочої групи, за участі ветеранів АТО з різних регіонів, для постійної роботи по всій Україні. Представники Адміністрації Президента та ветерани АТО спільно працюватимуть над питаннями унеможливлення політичних репресій та звільнення політв’язнів, допомоги учасникам АТО, військових злочинів в зоні АТО та ряду інших проблем.

Прес-центр ВІ «Побратими об’єднані»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: