Правоохоронці виявили у львів'янина майже 100 грамів наркотиків

На підставі судової ухвали працівники Франківського відділу поліції 18 лютого провели обшук у помешканні, де проживає 22-річний львів’янин. Отримана правоохоронцями інформація про те, що він зберігає наркотичні речовини, підтвердилася.

Під час обшуку в квартирі було виявлено 47 поліетиленових пакетиків, у яких знаходився білий порошок (по одному граму в кожному з них), та баночку із жовтим порошком вагою майже 50 грамів. За словами чоловіка, амфітамін та марихуану, що містилися у них, він зберігав для власного вживання.

Речовини вилучено та скеровано на експертизу. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Вчинення цього правопорушення карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: