За перемогу в "Олімпійському лелечені" змагалося 19 команд Миколаївського району Львівщини

Цими днями на базі спортивно-оздоровчого комплексу "Ювілейний" м. Миколаєва на Львівщині яскраво завершилися районні змагання Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя". Вибороти право представляти Миколаївський район на обласному етапі приїхали команди з 19 загальноосвітніх шкіл. Про це повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Перед початком змагань вже традиційно капітани команд підняли державний Прапор України та прапор НОК України. Цьогорічна урочистість була приурочена й ІІ зимовим Юнацьким Олімпійським іграм, що тривають у норвезькому місті Ліллегаммері.

Учасників змагань прийшли привітати: заступник голови Миколаївської районної ради Євген Дзюбайло; начальник сектору молоді та спорту Миколаївської райдержадміністрації Іван Наконечний; методист відділу освіти Миколаївської райдержадміністрації Михайло Гураль; директор Миколаївської ДЮСШ Ярослав Буць; голова районного методоб'єднання учителів фізичної культури Ігор Бортак. Але особливі оплески від учасників «Олімпійського лелеченя» лунали для учасниці зимових Олімпійських Ігор в Ліллегаммері, нині виконавчого директора відділення НОК України у Львівській області Христини Опьоли-Подгрушної.

Програма цікавих і захоплюючих змагань передбачала спортивні естафети та олімпійську вікторину.

За підсумками усіх видів програми перше місце розділили між собою дві команди: Розвадівська ЗОШ та Миколаївський НВК. За згодою сторін, на обласних змаганнях, що відбудуться у квітні 2016 року виступить команда Миколаїського НВК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: