Минулого року львівські прикордонники затримали понад сотню нелегалів

Впродовж минулого року міграційні процеси, пов’язані з незаконним переправленням осіб збільшились на 14%. За незаконний перетин кордону у 2015 році затримано 104 мігранта.  Основну категорію нелегальних мігрантів складали громадяни Сирії, Афганістану, Бангладеш, Грузії, Туреччини.

Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

12765710_1056282127768001_1099145602_o

"У 2015 році повністю ліквідовано діяльність міжрегіонального протиправного угруповання, яке діяло на сирійському каналі. Встановлено організатора (громадянина Вірменії), його спільників та механізм здійснення протиправної діяльності. В ході протидії даному угрупованню розпочато 5 кримінальних проваджень щодо незаконного переправлення осіб та підроблення документів. Як результат – організатора притягнуто до кримінальної відповідальності. Крім цього, на ділянці ВПС «Белз» припинено діяльність в’єтнамського каналу. В ході проведення комплексу заходів задокументовано причетність громадянина Бангладеш до організації незаконних переправ. За результатами кримінального провадження даній особі винесено обвинувальний вирок", - розповів помічник керівника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет.

Продовжуються випадки використання незаконними мігрантами підроблених або чужих документів для незаконного в’їзду в Польщу через пункти пропуску.
У 2015 році розпочато кримінальне провадження та засуджено громадянина Вірменії, який організував спробу незаконного перетину кордону своїм співвітчизникам за підробленими паспортами Румунії.

12752214_1056282114434669_878597239_o

За фактом незаконного переправлення груп незаконних мігрантів в Україні та Польщі розпочаті кримінальні провадження, в рамках яких триває встановлення та документування усього кола причетних осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: