На Львівщині майже 21 млн. гривень грошовими коштами погашено податкових боргів

Як повідомили в управлінні погашення заборгованостей ГУ ДФС у Львівській області упродовж січня 2016 року податковими органами Львівщини вживались заходи щодо погашення (скорочення) податкових боргів,  в тому числі:

- направлено 9 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок стягнення готівкових (безготівкових) коштів на 3,0 млн. гривень. Судами задоволено 7 позовів на суму 0,9 млн. гривень;

- спрямовано 4 позови до суду щодо звернення стягнення на активи боржників через органи державної виконавчої служби на суму 0,3 млн. гривень;   - для надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставного майна надіслано 1 звернень до суду на загальну суму 2,7 тис.грн., а задоволено судами 2 звернень на суму 1,4 млн. гривень.

В результаті цих та інших заходів за оперативними даними протягом січня 2016 року погашено податкового боргу грошовими коштами на суму 20,8 млн.грн.,   що на 5,8 млн.грн. або на 38,7%  більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: