Пре-кастинг соцпроекту “Міс Львів” зібрав майже сотню претенденток на головну корону міста

У Львові відбувся пре-кастинг учасниць другого сезону соціального телепроекту “Міс Львів”. Цьогорічний відбір претенденток на головну корону Львова був на грані зриву. За кілька хвилин до кастингу у міліцію надійшов анонімний дзвінок про замінування ТЦ “Роксолана”, де у студії Miss Princess мав відбуватися пре-кастинг. Організатори не розгубилися, кастинг оперативно перенесли у кафе “Ратуша”, що на площі Ринок,1. За фактом замінування торгового центру порушено кримінальну справу. Телефонного жартівника розшукують правоохоронці.

Як розповіла гендиректор соцпроекту “Міс Львів” Ніна Горинюк, пре-кастинг відбувся на ура. Не завадив навіть випадок із замінуванням. Дівчата оперативно організувалися, перейшли на кастинг в іншу локацію. Спробувати свої сили прийшли майже сотня дівчат віком від 14 до 28 років. Деякі дівчата розповіли, що хочуть спробувати себе на телебаченні, бо вважають, що майбутнє конкурсів краси — за телевізійним форматом. Дехто розповів, що їх цікавить соціальна складова конкурсу. Адже у своєму портфоліо вже мають чималий соціальний доробок.

У складі журі — президент черліденгу у Львівській області, продюсер конкурсу Наталія Блажко, співачка Ляна Новак, гендиректор соцпроекту “Міс Львів” Ніна Горинюк, візажист, модний експерт Уляна Матвіїв, світська левиця Аліна Лукашова, дизайнер Наталія Остапчук, режисер, продюсер проекту Наталія Гожельник та представниця від студії Miss Princess.

Під час першого етапу кастингу журі відібрало майже п’ятдесят найкращих дівчат. Наступний етап кастингу — перевірка дівчат на вміння поводитися перед телекамерою. Потім оберуть дванадцять претенденток, які будуть боротися за титул телепроекту “Міс Львів”.

“На пре-кастинг дівчата приходили з різною метою, - розповідає Ніна Горинюк. - Одна дівчина сказала, що коханий хоче бачити її “Міс Україна”. Інша розповіла, що хоче виграти конкурс “Міс Всесвіт”. Я уточнила, що це конкурс “Міс Львів”, а не “Міс Всесвіт”. Мені відповіли: “Але я йду до своєї мети поступово”. Частину дівчат казали, що їм сподобався наш проект, бо спостерігали за ним у першому сезоні. До переваг соцпроекту “Міс Львів” додають те, що він — прозорий, тут відсутні “нюанси”.

Дівчата, які прийшли на пре-кастинг соцпроекту “Міс Львів” поверталися з хорошими емоціями. Зауважували, що журі їх не пригноблювало, не завалювало некоректними питаннями. “Одна дівчина сказала, що торік була на кастингу “Міс Львів”, який проводять в Оперному театрі, - продовжує розмову Ніна Горинюк. - Розчарувалася, бо журі гнобили її та інших учасниць, ставили незручні запитання, “пресували”. Повернулася з того кастингу з гірким осадом. Кастингом соцпроекту “Міс Львів” була задоволена, бо журі навпаки підтримували, підбадьорювали”. Ми запитували дівчат: “Чи готові відкласти усі справи заради участі в соцпроекті “Міс Львів?”. Усі дівчата впевнено відповідали: “Звичайно!”, “Із задоволенням!”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: