У Львові пройде виставка кращих дипломних робіт

Галерея Львівської національної академії мистецтв пропонує відвідати виставку, що репрезентує кращі дипломні роботи випускників художніх факультетів ОКР «Магістр», «Спеціаліст» 2016 року. Експозиція триватиме з 23 лютого до 1 березня. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

З 23 до 29 лютого 2016 року у Галереї ЛНАМ представлено експозицію з дипломних проектів різних кафедр, відзначених як найкращі в межах цьогорічного випуску освітньо-кваліфікаційних рівнів «Магістр», «Спеціаліст». Виставка демонструє результати творчих пошуків та експериментів молодого покоління митців в царині художнього скла, кераміки, металу, текстилю, дерева, графічного дизайну та дизайну інтер’єрів, сакрального мистецтва, монументального живопису та скульптури, а також засвідчує про присутність у ЛНАМ не лише традиційних, а й інноваційних практик, які часто перебувають на межі декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва та дизайну. Презентовано широкий діапазон художніх форм, тем, ідей, технік та жанрів, спільною рисою яких є високий фаховий рівень, здобутий під час навчання в одному із провідних мистецьких ВНЗ України.

Нагадуємо, що з 15 до 19 лютого у Львівській національній академії мистецтв відбулись захисти дипломних робіт випускників ОКР «Магістр», «Спеціаліст». Свої творчі та наукові роботи представили понад 160 випускників. Державні екзаменаційні комісії очолювали Чебикін Андрій Володимирович, ректор Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, професор, президент Національної академії мистецтв України, академік, Народний художник України; Яковлєв Микола Іванович, віце-президент Національної академії мистецтв України, професор, доктор технічних наук; Сидоренко Віктор Дмитрович, віце-президент Національної академії мистецтв України, директор Інституту проблем сучасного мистецтва Національної академії мистецтв України, професор, кандидат мистецтвознавства. Цьогорічні захисти відзначились новими, неординарними та сміливими творчими експериментами молодого покоління художників у різних мистецьких жанрах.

 

Адреса: м. Львів, вул. Кубійовича, 35б (подвір’я лабораторного корпусу). Години роботи Галереї: понеділок – п’ятниця, 10:00 – 17:00 год. Контакти: [email protected], тел.: (032) 253 35 12.

За детальною інформацією звертатись до відділу видавництва та інформації ЛНАМ: [email protected], офіційна сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/lvivartacademy, https://www.facebook.com/galleryLNAM/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: