Ярош каже, що не створює нову партію

Сьогодні, 24 лютого, у Львові представили нову громадсько-політична ініціатива «Державницька ініціатива Яроша (ДІЯ)», яка не є політичним рухом, але в неї входитимуть кілька політичних партій, які матимуть право брати участь в виборах, повідомляє Дивись.Інфо.

За словами лідера руху Дмитра Яроша, це ініціатива із створення загальнонаціонального руху, який би став об'єднуваним фактором у цей важкий час для нашої держави, і зміг би реалізувати ідеї, які не змогла наша влада.

«Нам в цей час зрозуміло, що зовнішній ворог - Росія - не дає можливості розгорнути громадські ініціативи. Тому ми вирішили запропонувати суспільству об'єднувальну ініціативу назвавши її "Державницька ініціатива Яроша", хоча я не в захваті від такої назви, вона наразі робоча», - сказав Ярош.

Також він повідомив, що вже після всіх поїздок по Україні реально провести загальний з'їзд десь в травні, і там буде прийнята програма руху і методологія діяльності.

Також Дмитро Ярош прокоментував суботні події в Києві, що відбувались на Майдані.

«На цей момент, я не вважаю що Майдан-3 вирішить всі поточні проблеми. Коли ми рух започатковуємо, то одним із завдань бачимо створення альтернативної піраміди влади і розпрацьовка конкретних програмових речей у фінансовій і економічній системі, у реформуванні ЗСУ, правоохоронної системи, тощо. Якщо ми спроможемось на це, якщо зможемо суспільству запропонувати якісні революційні перетворення у конкретному вигляді, тоді уже можемо говорити про зміну влади чи в демократичний спосіб чи радикальними методами», - зазначив Ярош.

Додамо, що керівника руху «Державницька ініціатива Яроша (ДІЯ)» ще не обрали.

«Буде запропонована рейтингова системи для прозорості і публічності, адже розуміємо політичну складність у Львові», - додав Ярош

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: