Львівщина вивчатиме досвід країн Вишеградської групи

 Країни Вишеградської групи поділяться у Львові досвідом проведення реформ. 25 лютого в Національному університеті «Львівська політехніка» пройшов круглий стіл.

Засідання є частиною ініціативи «Презентація досвіду Вишеградської групи в Україні». 

Мета зустрічі – обмін досвідом з українськими партнерами у сфері вдосконалення енергоефективності та  використання відновлювальних видів енергії.

У вітальному слові до учасників круглого столу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин наголосив на необхідності такої зустрічі.

«Львівщина ніколи не пасла задніх у впровадженні енергоефективних технологій. Усі ініціативи, які впроваджувалися на Львівщині згодом втілювали у життя в інших областях України.  Львівщина відкрита для інвестицій і ми запрошуємо партнерів  з новими проектами. Ми створимо для  них усі умови».

 26 лютого в рамках візиту відбудеться українсько-словацький «Ярмарок досвіду». Серед  питань, які обговорюватимуть експерти це – утеплення будівель, вуличне освітлення, теплопостачання, управління енергоресурсами.  Це ті успішні проекти, які вже  працюють у Словаччині.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: