У Львові затвердили програму підтримки заходів з енергозбереження

Сьогодні, 25 лютого, під час пленарного засідання сесії Рада затвердила програму підтримки заходів з енергозбереження на 2016 рік. За відповідне рішення проголосувало 47 обранців.

Програма передбачає проведення низки інформаційних заходів для енергоменеджерів бюджетних установ та львівських комунальних підприємств і мешканців Львова. Зокрема, йдеться про семінари з енергозбереження, під час яких інформуватимуть про першочергові заходи, які можна зробити для зменшення використання енергоресурсів, про існуючі програми відшкодування відсотків за кредитування енергозберігаючих заходів, прогресивні тенденції у питаннях використання альтернативних джерел енергії тощо.

Реалізація програми здійснюватиметься через:

  1. Проведення енергоменеджерами львівських комунальних підприємств та бюджетних установ Львова роз’яснювальної та навчальної роботи з працівниками установ і мешканцями міста.
  2. Розробка навчальних матеріалів, презентацій, проведення тренінгів для енергоменеджерів.
  3. Здійснення щоденного моніторингу споживання енергоресурсів бюджетними установами Львова за допомогою програмного забезпечення.

Фінансове забезпечення виконання програми здійснюватимуть за рахунок коштів міського бюджету, обсягом 58 тис грн, а також з інших джерел фінансування, незаборонених законодавством України.

Очікується, що внаслідок реалізації програми буде скорочено споживання енергоресурсів за ефективного використання коштів міського бюджету, зменшено викиди вуглекислого газу в загальному балансі Львова, збільшено частки відновлювальних джерел енергії в енергетичному балансі міста, а також підвищено загальний добробут населення через покращення умов проживання, навчання та праці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: