Музичний конкурс Мирослава Скорика відкриває нові імена

У неділю, 28 лютого, на сцені Львівської обласної філармонії виступлять переможці Першого Всеукраїнського відкритого музичного конкурсу видатного композитора Мирослава Скорика. Конкурс тривав упродовж 16-20 лютого у м. Києві під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко та за сприяння Міністерства культури України.

Про це повідомила заступник директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало, повідомила прес-служба ЛОДА.

"У конкурсі взяли участь юні піаністи із різних регіонів України, - розповіла Мирослава Туркало. - Твори нашого видатного сучасника Мирослава Скорика виконували 16 учасників у двох вікових категоріях: 13-17 та 18-23 роки".

На думку Мирослави Туркало, важливим є те, що переможці цього конкурсу отримали можливість участі у майстер-класах відомих музикантів, а також виступати на концертних майданчиках України, в тому числі у супроводі оркестру під орудою Мирослава Скорика.

Саме тому цієї неділі сім переможців конкурсу виступлять у місті Львові. З юними митцями на сцені також буде Маестро Мирослав Скорик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: