У Яворівському районі розпочали будівництво трьох промислових об’єктів

Минулоріч у Яворівському районі розпочали будівництво заводу компанії Фуджікура з виробництва компонентів для автомобілів, фабрики з пошиття чохлів для автотранспорту та завершили перший етап створення індустріального парку "Яворівський".

Про це розповів голова Яворівської районної державної адміністрації Орест Гнип у четвер, 25 лютого, під час звіту про виконану роботу у 2015 році.

"Завдяки будівництву заводу Фуджікура нам вдасться створити додатково 3000 робочих місць, - наголосив Орест Гнип. – Ще 500 осіб плануємо працевлаштувати на фабриці з пошиття чохлів для автомобілів, яку будує на території Яворівщини підприємство Бадер Україна. Її запуск, до речі, плануємо вже у ІІ кварталі цього року".

Розповів очільник РДА і про те, що в районі вже завершили перший етап створення індустріального парку "Яворівський", зокрема розробили його концепцію та провели рекультивацію земель. А також заключили Угоду про співпрацю з Асоціацією індустріальних парків України з метою залучення інвесторів та створення інвестиційно-привабливих територій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: