Наймолодші львів’яни захищали честь «Лемберга» на обласному чемпіонаті з флорболу

27 лютого у СК «Динамо» зібрались більше ста маленьких флорболістів з різних куточків львівської області. Десять команд наполегливо готувались для того, щоб продемонструвати перші професійні навики на флорбольній арені. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Спортивні флорбольні клуби Львова, Новояворівська та Нового Роздолу не лише здобувають перемоги на міжнародних турнірах та всеукраїнських чемпіонатах. Тренери зацікавлені у тому, щоб зрощувати молоде покоління. Адже саме вони вже за 6-9 років будуть боротись у вищій лізі та захищати честь України на світових змаганнях.

«З метою надихнути малюків і дати можливість відчути азарт і дух боротьби, львівська обласна федерація з флорболу вперше вирішила організувати подібні змагання. Дехто з моїх вихованців готувався заздалегідь. Один хлопчик викреслював у календарику кількість днів, що залишались до чемпіонату», - розповів Богдан Тарнавський, тренер новояворівського клубу «Янтар».

«На цей чемпіонат привіз аж чотири команди від клубу. Сорок дві дитини, вперше така велика кількість. Задоволені всі – і тренери, і батьки і діти. Флорбол розвивається, і мені, як тренеру, дуже приємно спостерігати за цим», - зазначив Володар Ілик, тренер львівського «Лембергу».

«Мені найбільше подобається те, як я навчився ключкою забивати голи. За сьогодні навіть встиг один забити», - гравець «Лембергу».

Другий тур дитячого чемпіонату пройде вже за місяць у Новояворівську. Тому, готуймося вболівати за «Лемберг», адже найменші спортсмени цього так потребують.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: