У Львові стартує проект, щоб стимулювати розвиток інновацій і технологічного підприємництва

У Львові стартує проект «Wake Up Meetings», мета якого стимулювати розвиток інновацій, продуктових компаній та підприємницького ІТ руху в місті. 4 березня о 16:00 організатори проекту – Львівська бізнес-школа УКУ та Креативний квартал – запрошують на майстер-клас Влада Воскресенського, співзасновника компанії Invisible Solutions на тему «Еволюція IT-індустрії в Україні: від аутсорсингу до продукту».

«Stop using, start creating», – саме під таким девізом пройде другий майстер-клас у рамках проекту «Wake Up Meetings». Влад розповість про те, чому саме в Україні варто створювати продуктові компанії, з якими складнощами доведеться зіткнутися на шляху переходу від аутсорсингу до продуктового бізнесу, які кадри для цього необхідні і чи є вони в Україні. Модеруватиме зустріч Ілля Кенігштейн, співзасновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови м. Львова з питань інновацій та інвестицій.

Загалом протягом 2016 року організатори планують провести 12 майстер-класів, доповідачами яких стануть успішні українці-підприємці, які вже створили свої продуктові компанії та досягли глобального визнання. Вони поділяться досвідом і нададуть практичні поради як здійснити перші кроки до успіху.

«Сьогодні багато говорять про Львів як ІТ-центр, проте дослідження зроблене ІТ-кластером показує, що у Львові є багато саме аутсорсингових компаній і більшість з них невеликі. Натомість структурованого системного бізнесу у сфері інформаційних технологій – мало. Ми б хотіли через проект «Wake Up Meetings» вплинути на культуру створення продуктів, розвиток та рівень технологічного підприємництва у місті», – коментує декан Львівської бізнес-школи Софія Опацька.

Майстер-клас Влада Воскресенського відбудеться у Львівській бізнес-школі УКУ (вул. Козельницька, 2а, лекторіум). Час проведення – 16:00-18:00. Щоб відвідати майстер-клас, будь ласка, заповніть реєстраційну форму. Благодійний внесок за участь у майстер-класі – 200 грн. Усі кошти будуть передані Волонтерській сотні УКУ, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність України. Детальніше про подію.

Довідка.

Влад Воскресенський – співзасновник компанії Invisible Solutions (InvisibleCRM), серед клієнтів якої Microsoft, Oracle, Salesforce та інші. Співзасновник і голова правління Afortio – офшорної компанії з розробки програмного забезпечення. Має великий досвід керівництва і розробки нового бізнесу. Здобув ступені магістра з відзнакою у сфері міжнародних бізнес-відносин та інформатики.

Прес-служба Львівської бізнес-школи УКУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: