Синютка представив звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку Львівської області

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка прозвітував перед депутатами про виконання Програми соціально-економічного розвитку Львівської області у 2015 році.

Зокрема Олег Синютка розповів про будівництво фортифікаційних споруд на сході України, про організацію реформування влади шляхом об'єднання територіальних громад, про інвестиційні проекти, які були реалізовані на Львівщині у 2015 році, про реєстрацію 49 індустріальних парків. Окремо голова ОДА зупинився на зростанні динаміки залучення коштів державного бюджету та досягненнях в галузі енергозбереження, які би були не можливі без активної позиції і роботи депутатського корпусу Львівської обласної ради.

По завершенню доповіді Олег Синютка відповів на запитання депутатів.

В обговоренні депутати, зокрема, зазначали, що ще не було звіту про виконання бюджету Львівщини у 2015 році, а без такого звіту складно давати оцінку виконанню Програми соціально-економічного розвитку Львівської області у 2015 році.

Депутати затвердили звіт голови Львівської обласної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку Львівської області у 2015 році. За таке рішення проголосувало 56 депутатів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: