Синютка: Виселення приміських маршрутів зі Львова можливе лише з впровадженням е-квитка

Виселення приміських маршрутів на околиці Львова можливе лише з впровадженням у місті електронного квитка.

Про це 1 березня на брифінгу повідомив голова ЛОДА Олег Синютка.

Голова ЛОДА нагадав: в області триває розробка концепції розвитку транспортних перевезень, кінцевого її варіанту наразі немає.

«Щодо виведення перевізників, ми повинні діяти не в інтересах перевізників, а в інтересах людей. Вихід тут єдиний. І ми запропонували його місту. Коли буде впроваджений електронний квиток, звичайно, люди не будуть платити більше. А сьогодні змушувати людей, які доїжджають до Львова, платити більше – ми на це не підемо», – повідомив Синютка.

Як повідомлялося, на сесії 26 січня Львівська облрада проголосувала проти виселення приміських маршруток зі Львова.

Депутати доручили Львівській ОДА спільно з профільною комісією облради, із залученням експертів у галузі автомобільних пасажирських перевезень, органів місцевого самоврядування всіх районів області, перевізників до 1 травня 2016 року розробити та винести на затвердження Львівською облрадою Концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2016-2020 роки.

До 15 лютого 2016 року мало бути оголошено конкурс на приміські та міжміські внутрішньообласні маршрути загального користуваня, на яких закінчився термін дії договорів.

У рішенні депутати пропонували зберегти існуючі кінцеві пункти відправлення у Львові для автобусів приміських внутрішньообласних маршрутів загального користування, які сполучають обласний центр з населеними пунктами, розташованими в безпосередній близькості (до 10 км) від обласного центру.

ЗІК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: