Макропулос: Шахи підготують правильних людей

Сьогодні о 19 годині у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбулася церемонія відкриття матчу за звання чемпіонки світу. На честь відкриття Чемпіонату відбувся святковий концерт, де виступали танцювальні ансамблі, співаки, музиканти й поважні гості. Зокрема, з вітальною промовою на сцену піднявся віце-президент ФІДЕ Георгіос Макропулос.

«Ми впевнені, що за сприяння муніципалітету, міської влади українській федерації шахів, ми зможемо влаштувати і інші події, перетворити Львів на справжню шахову столицю світу», - зазначив Георгіос Макропулос.

Пан Макропулос подякував мерії за організацію свята, привітав учасниць Чемпіонату.

«Віримо, що в ці непрості часи, непрості не тільки для України, вони не прості для інших країн, для моєї рідної Греції також. В ці часи шахи дуже важливі. Шахи підготують правильних людей, які зроблять правильні  рішення на майбутнє. І завдяки шахам наші країни процвітатимуть», - додав Георгіос Макропулос.

Також під час відкриття Чемпіонату відбулося жеребкування, де стало відомо, що білими шахами гратиме Марія Музичук. За правилами турніру після 4-го матчу гравчині міняються кольорами. Також сьогодні відбулося урочисте погашення художньої поштової марки з зображенням логотипу матчу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: