«Для Садового перевізницький бізнес – прямий шлях до збагачення», – приватні перевізники

Компанія-перевізник «Фіакр-Львів» ставить під сумнів прозорість цьогорічного тендеру на міські перевезення та вимагає зміни складу тендерного комітету. Про це в інтервю ІА ZIK розповів директор підприємства Степан Коцан.

Підприємство заявляє, що міське керівництво зацікавлене в тому, щоб усунути з транспортного ринку приватних перевізників на користь комунального АТП.

«До оголошення нового конкурсу залишилося кілька місяців, але ми дотепер не знаємо, як він буде проводитися, який транспорт потрібно придбати та які будуть вимоги», – розповів директор підприємства «Фіакр-Львів» Степан Коцан. – Черга на транспортних заводах на купівлю низькопідлогових автобусів півроку – рік. В цей же час, наші конкуренти відкрито заявляють, що про все вже домовилися із Садовим. Виходить, хтось до тендеру готується, а більшості нічого не повідомляють».

Відтак «Фіакр-Львів» висловив вимогу оновити склад тендерного комітету та залучити незаангажованих спеціалістів, зокрема депутатів та представників громадських організацій.

«Якщо раніше комітет мав хоч якісь ознаки незалежності й компетентності, то зараз Садовий призначив туди «смотрящого» з «Об’єднання «Самопоміч». Під впливом цієї людини і її рішень перебуває більшість членів тендерного комітету», – акцентував Степан Коцан.

Також директор компанії-перевізника натякнув на приватні інтереси міського голови Львова в транспортному бізнесі: «У транспортному середовищі поширена інформація, що для Садового перевізницький бізнес – прямий шлях до збагачення та фінансування виборчої кампанії. Всі ми знаємо про гучні справи щодо АТП-1, відмивання коштів на закупівлі вживаних автобусів втричі дорожче», – підкреслив Коцан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: