У Львові викрито двох хабарників з вишу

За успішне складання іспитів в.о.директора одного з університетів вимагав від студента 4 тисячі гривень. Однак гроші повинні передати методисту.

За успішне складання іспитів в.о.директора одного з університетів вимагав від студента 4 тисячі гривень. Однак гроші повинні передати методисту.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції у Львівській області зібрали матеріали відносно корупційної діяльності посадових осіб одного з вишів Львова. Освітяни вимагали від студентів гроші за складання іспитів.

За фактом вимагання неправомірної вигоди слідчим управлінням ГУНП уЛьвівській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Працівники УЗЕ встановили, що здирництвом займались в.о. директора та методист вищого учбового закладу. Щоб відвести від себе підозри таубезпечити, гроші в якості хабара студенти передавали методисту.

01 березня, під час передачі студентом хабара методисту до службовогокабінету завітали працівники Управління захисту економіки та слідстваНацполіції. Отримані гроші жінка повинна була передати в.о.директора ВУЗу.

У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем роботи зловмисниці правоохоронці додатково вилучили понад 3 тисячі гривень.

Проводяться заходи по встановленню інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди.

За отримання неправомірної вигоди передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: