Концерт гурту SunSay у Львові скасували без пояснення причин

Концерт гурту SunSay, який був запланований на 7 квітня, скасували. Причин скасування організатори не називають.

Пише Дивись.Інфо з посиланням на ZAXID.NET.

4 березня на сайтах, які продають квитки на концерти онлайн, з’явилось оголошення про скасування концерту харківського гурту SunSay у Львові.

Раніше активісти бойкотного руху закликали організаторів скасувати концерт SunSay через виступи у Росії та окупованому Криму і навіть звернулись до управління культури Львівської міськради з письмовою вимогою про скасування концерту.

Нагадаємо, скандал під час національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення 2016» виник через виступи SunSay у Росії та окупованому Криму. В інтерв’ю лідер гурту Андрій Запорожець зазначив, що не планує припиняти концерти у Росії. «У мене величезна аудиторія в Росії. Мене там люблять і чекають. Ця аудиторія довго формувалася – ще задовго до сумних подій. Для мене не має значення – концерт у Львові, або в Москві. Я не ділю свою аудиторію. Люди, які засуджують мене – це, напевно, не моя аудиторія. Але я можу їх зрозуміти. У нас сильний зв'язок з Росією. Ми записуємося у Санкт-Петербурзі. У нас насправді половина колективу SunSay – росіяни. Я не виправдовуюсь, але я буду продовжувати виступати в Росії», – наголосив музикант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: