«Вважаю, що Матч буде не менше, ніж з 9-ти партій, тому що по грі вони сильні», — Фірман

Вже відбулось три партії. Наразі перемога за китаянкою Хоу Іфань – рахунок 2:1. Однак, як переконаний секретар Львівської обласної шахової федерації Назар Фірман обидві шахістки по грі дуже сильні.

У Львові триває Чемпіонат світу з шахів серед жінок. Вже відбулось три партії. Наразі перемога за китаянкою Хоу Іфань – рахунок 2:1. Однак, як переконаний секретар Львівської обласної шахової федерації Назар Фірман, у Марічки Музичук професійні тренери і хороша команда. Обидві шахістки по грі дуже сильні.

«Затримка у півгодини для нас, як для організаторів і для самих глядачів, створює чималі незручності. Але делегація з Китаю на цьому дуже наполягала. Можливо вони бояться підказок ззовні, а можливо бояться Марічку Музичук. Також вони вимагали дуже багато технічних засобів – це приглушення мобільного сигналу, також вони вимагали рамку для проходу у сам Палац, щоб не можливо було пронести мобільних телефонів чи інших засобів зв’язку. Ще однією примхою з китайської сторони була заміна картини в ігровій залі. Марічка дуже переживала, але в неї професійні тренери і чудова команда, яка гарно робить свою роботу і ми ще побачимо чимало ефектних і цікавих моментів. Я вважаю, що Матч буде не менше, ніж з 9-ти партій, тому що по грі вони сильні. Це не така різниця, яка була у попередньому матчі, між Хоу Іфань і Анною Ушеніною. Це значно сильніші суперниці», – розповів Назар Фірман, представник оргкомітету Матчу, секретар Львівської обласної шахової федерації.

Нагадаємо, сьогодні о 15.00 год розпочнеться четверта партія Матчу за звання Чемпіонки світу з шахів серед жінок. Почесне право зробити перший хід в партії отримав Святослав Вакарчук, Почесний громадянин міста Львова, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи», громадський діяч. Сьогодні перший хід білими шахами – за Хоу Іфань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: