На Львівщині водій переїхав труп та ледь не збив поліцейського

Уночі в неділю, 6 березня, на об‘їзній дорозі м. Стрий, біля села Дуліби водій Opel Insignia в’їхав у місце, де поліцейські оформлювали ДТП із загиблим. Водій ледь не збив поліцейського та переїхав труп. Після чого протягнув тіло за машиною ще кількасот метрів.

Інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Як йдеться в повідомленні, поліцейські оформляли ДТП, в якому водій Кіа Cerato насмерть збив 17-річного пішохода, що йшов вздовж дороги. Патрульні поліцейський викликали на місце слідчих і охороняли до їх приїзду місце ДТП, розмістивши довкола попереджувальні конуси. Рух цією ділянкою дороги був ускладнений.

Водій Opel Insignia проігнорувавши попереджувальні знаки та вимогу поліцейського оминути місце ДТП, збив фішки і їхав на поліцейського. Інспектор поліції встиг відскочити, але водій авто переїхав тіло загиблого і протягнуло його проїжджою частиною ще кількасот метрів. Після всього водій Opel Insignia все одно не зупинився.

Патрульні почали переслідування автомобіля. Вже на ґрунтовій дорозі втікач застряг у болоті. Поліцейські затримали 27-річного водія-втікача. Всередині автомобілі були його друзі: хлопець та дві дівчини. Уся компанія ймовірно була у стані алкогольного сп’яніння.

Водій перебував в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Перевірка на драгері встановила 2.5 проміле алкоголю в крові. Наразі справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: