Закарпатські далекобійники заблокували трасу під Львовом, а поліція – безправна

Водії із Закарпаття у підтримку своїх колег, яких не випускають із Росії, перекрили трасу під Львовом, у селі Малі Підліски Жовківського району. Натомість, проїхати по трасі тепер не можуть ні далекобійники, ні звичайні автівки.

У відповідь на блокування російських вантажівок українськими активістами, російські активісти теж почали блокувати траси і не пропускати українські фури на своїй території. У результаті, по обидві сторони застрягли десятки машин, водії яких не можуть повернутися додому.

Заручниками цієї ситуації стали і пересічні громадяни, які тепер не можуть проїхати по трасах Е40 (до речі, найдовшій у Європі) та Н17.

За словами речниці патрульної поліції Львова Катерини Рибій, далекобійники виставили три фури на проїжджій частині у шаховому порядку і повністю перекрили дорогу для усього транспорту. За її словами, поліція не може вплинути на протестувальників, оскільки далекобійники ходять по пішохідному переходу і начебто не перешкоджають громадському порядку. А без водіїв забрати фури правоохоронці не мають права.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: