Зараз відбудеться досить важлива партія, Марічці потрібно максимально зібратися, - Букса

Сьогодні, 6 березня, о 15:00 год. розпочалася четверта партія Чемпіонату світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою Марією Музичук та претенденткою на шахову корону китаянкою Хоу Іфань. Своїми враженнями та переживаннями поділилася з нами Наталія Букса. Про це пише Дивись Інфо

«Коментую матч, вже другу партію буду коментувати. Насправді, матч проходить достатньо напруженим, на мою думку. Марія отримала дві нічиї за білими шахами, на жаль, отримала одну поразку за чорними. Я гадаю, зараз відбудеться досить важлива партія, їй потрібно максимально зібратися, максимально проявити себе і спробувати виграти цю партію за чорними шахами.

Я думаю, якщо вона отримає поразку, то це буде максимально важко в подальшому для неї, але якщо вона здобуде у сьогоднішній партії перемогу, то, можливо, вона змінить хід матчу і зможе переходити у боротьбу.

Насправді, я думаю, що відбудуться усі 10 партій. Марія проявляє себе, як боєць і, я думаю, вона зможе не лише втримати матч до кінця, але і отримати перемогу», - розповіла Наталія Букса, чемпіонка світу з шахів до 20 років.

Нагадаємо, пряму трансляцію, але із затримкою у 30 хвилин можна дивитися на офіційному сайті ФІДЕ, за посиланням: http://lviv2016.fide.com/live/, а також у холі Ратуші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: