У Львові проведуть акцію на підтримку Надії Савченко

У Міжнародний жіночий день 8 березня громадські організації проведуть у Львові акцію підтримки Надії Савченко «Свободу Надії».

Пише Дивись.Інфо з посиланням на ZAXID.NET.

О 12:00 львів'яни вийдуть до пам'ятника Тарасу Шевченкові, аби висловити протест проти кримінальної справи та незаконного утримання українки в Росії. Після цього вони організують ходу до російського консульства, де вимагатимуть від Володимира Путіна негайного звільнення ув’язненої.

Ініціаторами цієї акції є міжфракційне депутатське об'єднання «Рівні можливості», однак до його проведення у Львові долучаться низка громадських організацій, серед яких і «Центр «Жіночі перспективи».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1047356811994252&set=a.233216163408325.58765.100001598303860&type=3&theater

«Українські жінки хочуть бачити депутата Надію Савченко у Верховній Раді, а не за ґратами, у в'язниці російського Сибіру. Народні депутати України, члени уряду, діячі культури, журналісти, правозахисники, представники міжнародних організацій та громадськість об’єднаються аби висловити свою підтримку Надії Савченко та вимагатимуть від Володимира Путіна негайного звільнення ув’язненої», - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці депутатського об'єднання «Рівні можливості» у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: