Працівники Львівської митниці ДФС затримали елітний автомобіль, «нафарширований» сигаретами

Так, сьогодні, 06 березня, у пункті пропуску «Угринів» (Львівська обл.) , у легковому автомобілі «Mersedes-Benz»R 320 CDI L 2009 року випуску  працівники митниці знайшли понад 1800 пачок сигарет. Їх намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин Чехії  смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор». Про це повідомила прес-служба ДФС України у Львівській області.

Однак під час митного контролю цього транспортного засобу,  у митників виникла підозра щодо наявності у вказаному автомобілі товарів, які приховують від митного контролю.

Автомобіль було скеровано у бокс поглибленого огляду транспортних засобів, де спільна оглядова група митників і прикордонників виявила приховані сигарети з фільтром, з акцизними марками України, які були під обшивкою сидінь, багажного відділення  та в конструктивних  порожнинах автомобіля.

Отже, громадянин  вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, а саме засобами та способами, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення  митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил . Товар та автомобіль вилучено, справу скеровано до суду, який і визначить покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: