В аеропорті «Львів» роздали антикорупційні флаєри

stop-corruption

9 березня у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького розпочалася акція «Стоп корупція!». Прикордонники роздавали усім пасажирам, які прибули міжнародними рейсами до Львова, антикорупційні флаєри з телефонами «гарячої лінії» Держприкордонслужби.

На буклетах вісьмома мовами наголошується, що «хабар – кримінальний злочин». Відтак прикордонники закликають усіх протидіяти корупційним проявам, зокрема, на державному кордоні, повідомили Дивись.Інфо у відомстві.

Звертаючись до пасажирів рейсів зі Стамбула та Відня начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, полковник Володимир Єгоров, закликав повідомляти про будь-які корупційні діяння прикордонників на телефон «гарячої лінії».

«Ідея акції виходить з антикорупційної програми, яку затвердило керівництво Державної прикордонної служби України. Вона передбачає низку заходів, спрямованих на протидію втягування персоналу в корупційні прояви. Роздаючи флаєри, ми закликаємо громадян не втягувати прикордонників в це ганебне явище. Прикордонники працюють чесно і не беруть хабарів», – підкреслив Володимир Єгоров.

За словами начальника регіонального управління у 2015 році за протиправну діяльність звільнено з військової служби 11 офіцерів, 175 сержантів та рядових. Ще 7 офіцерів та 7 сержантів понижено у посадах.

Втім, за словами Володимира Єгорова цього року зросла і кількість випадків свідомої відмови прикордонників від неправомірної вигоди. Протягом січня-лютого 2016 року задокументовано вже 3 відмови.

Окрім прикордонників, долучилися до акції в аеропорту і учасники вокального ансамблю «Орфей». За словами співаків, які українськими піснями зустрічали пасажирів міжнародних рейсів, це їх внесок в справу подолання корупції в Україні.

Зазначимо, що захід у львівському аеропорту – це початок акції на ділянці Західного регіонального управління. Впродовж тижня подібні заходи відбудуться в усіх пунктах пропуску на західному кордоні, аби разом з громадянами спільно унеможливлювати корупційні прояви та завчасно протидіяти цьому ганебному явищу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: