Бухгалтер Ощадбанку обчистила клієнтів на 2,5 млн грн

Відомо, що 37-річна працівниця Ощадбанку працюючи бухгалтером, а згодом – завідуючою операційною частиною, з перших же місяців трудової діяльності «оббирала» клієнтів банку.

На Буковині жінку викрили у привласненні майже 2,5 мільйонів гривень, які належали вкладникам Ощадбанку.

Про це повідомив представник територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області Володимир Драюк, передає Укрінформ.

За словами Драюка, під час судового процесу було схематично окреслено кілька злочинних схем, за якими «працювала» жінка-банкір.

За однією з них, вона отримувала на зберігання установи $8 тис. Цю цифру вносила у бланк, який видавала вкладнику. А ось у банківські платіжки вносила 800 «зелених».

Різниця автоматично переходила у її власність. Таким чином, за 6,5 років роботи завідуюча відділенням обманула 35 вкладників майже на $185 тис., понад 55 тисяч євро та 133 тисяч гривень.

У результаті жінці присудили 6,5 років в’язниці.

Окрім того, шахрайка зобов’язана сплатити 5 тисяч гривень штрафу, відшкодувати заподіяні банку матеріальні збитки. Її також на три роки позбавлено права обіймати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-господарських обов’язків. За цим же вироком буде конфісковано все нажите за рахунок інших особисте майно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: