Львів приймає футбольний матч «Шахтар» (Донецьк) та «Андерлехт» (Бельгія)

У четвер, 10 березня, о 20.00 год. на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Андерлехт» (Бельгія).  Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.

«Нас дуже тішить така планомірна хода футбольного клубу «Шахтар» в Лізі Європи. Ми сподіваємося, що вона дійде до логічного завершення у фіналі. Прекрасно, що цей матч відбудеться цього тижня. Стадіон повністю готовий до проведення усіх заходів, матчів з нашого боку. Для нас важливо, це добра погода, і, звісно, велика відвідуваність», - зазначив Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів».

«Для нас це дуже важлива планомірна хода в цьому турнірі, особливо, після останніх ярких перемог. Можу сказати, що очікувана кількість вболівальників на цей матч, за нашими підрахунками, становить орієнтовно 24-25 тис. вболівальників. Процес підготовки стадіону і усіх служб, які задіяні у проведенні матчу іде в плановому порядку.

Велике прохання, якомога швидше приходити на матч. Ворота стадіону відкриті за 2 години до початку гри. Тобто, ворота будуть відкриті з 18:00 год. і велике прохання до усіх відвідувачів прийти завчасно, задля власного комфорту і безпеки», - розповів Вадим Гунько, в.о генерального директора стадіону «Донбас Арена».

Відтак, з 18.00 до 20.00 год. та у період з 22.00 до 00.00 год. шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: пл. Є. Петрушевича – вул. Ш.Руставелі – вул. Стрийська, 199, а також за маршрутом: просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – вул. Стрийська, 199.

«Тролейбусні маршрути №3, 20, 25 працюватимуть у штатному режимі, ми добавимо на ці маршрути додатково ще по 3 машини на кожен маршрут. Автобусні маршрути №3А, 10, 25, 40 також працюватимуть у звичному режимі. Задля зручності добавляємо ще 2 додаткових маршрути. Робота громадського транспорту в цей день буде продовжена до 00:00 год», - зазначив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Кросс», працюватиме у режимі робочого дня.

Доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься за такими схемами:

•        вул. Стрийська – Вернадського — Л. Броварського — «Арена Львів»,

•        вул. Стрийська — Сокільницька (поворот перед іподромом) — К.Міклоша — «Арена Львів».

Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена

Львів» — Л. Броварського — Вернадського – Стрийська.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена-Львів», вул. Стрийська, 199.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: