Представниця Львівщини Катерина Крива – краща каратистка України у 2015 році

Цими днями в Харкові завершилася чергова конференція ВГО "Українська федерація карате", де було названо найкращого спортсмена-каратиста 2015 року. Номінацію серед жінок виграла представниця Львівщини, вихованка СК "СКІФ" ЛДУФК Катерина Крива. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Оксана Вацеба.

"На основі показаних упродовж 2015 року спортивних результатів, а це – 3 місця на етапах "Premier League. Karate1" у Парижі, Кобурзі та Зальцбурзі, 5 місце на Чемпіонаті Європи у Стамбулі та 4 місце на І Європейських Іграх у Баку, вихованка львівської школи карате посіла перше місце у рейтингу серед кращих українських спортсменів та була визнана як кращий спортсмен Української федерації карате", - розповіла Оксана Вацеба.

Варто зазначити, що львів’янка не зупиняється на досягнутому і вже у 2016 році посіла 5 місце на етапі PL.K1 у Парижі, а 28 лютого виборола бронзу ІІ етапу PL.K1, який відбувся у єгипетському місті Шарм-ель-Шейх. Цей турнір зібрав більше 400 спортсменів із 27 країн світу, для яких це був один із етапів підготовки до Чемпіонату Світу-2016 (м. Лінц, Австрія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: