Синютка надіється, що до Львова завітають світові гранди

У 2015 році ДП "Арена Львів" вдалося не тільки погасити кількамільйонні борги, а й втричі збільшити доходи підприємства. Про це під час звітної прес-конференції розповів директор стадіону Денис Ринський.

"Наше головне завдання на цей рік – втримати позитивну динаміку і надалі розвивати як безпосередньо спортивну діяльність підприємства, так і конференц-сервіс, для якого на стадіоні є уся необхідна інфраструктура, - підкреслив Денис Ринський. - Більше того, ми самі виступаємо ініціатором кількох цікавих інвестиційних проектів: будівництва сонячної електростанції на даху стадіону, побудови відкритого спортивного майданчику для занять з "Workout" і розміщення велопаркінгу на території "Арени". Думаю, усі ці заходи в комплексі дозволять перетворити стадіон на успішний мультифункціональний спортивно-культурний комплекс".

Своєю чергою голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка подякував усім працівникам стадіону за проведену роботу у 2015 році.

"Стадіон не тільки став самодостатнім, а й завершив фінансовий рік з позитивним результатом, - зазначив Олег Синютка. - Вірю, що у 2016-му ситуація буде ще кращою, адже на "Арені Львів" будуть грати львівські "Карпати". Це чудова новина для нас усіх, тому що наша команда повинна мати комфортні умови та можливості для реалізації власної гри. Приємно, що залишається ФК "Шахтар" і надіємося, що до Львова завітають також світові гранди на футбольні поєдинки".

Окрім того, керівник стадіону повідомив, що у березні цього запроваджено електронну систему продажу квитків, яка суттєво спростила та зробила прозорим процес реалізації квитків. У перспективі, завдяки новому сервісу можна буде не лише придбати квитки на футбольні матчі за участю ФК "Карпати", а також електронні перепустки на усі заходи, що відбуватимуться на стадіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: