У Львові майстри бойового мистецтва з Китаю продемонструють своє вміння

У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім.С.Крушельницької представники Шаолінської школи бойових мистецтв "Тагоу" продемонструють свою майстерність. Крім того, китайські майстри дадуть майстер-клас у спортивному залі ЛДУФК (вул. Дудаєва,8).

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Оксана Вацеба, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Їх виступ – це яскраве і вражаюче шоу, що демонструє граціозні прийоми знаменитого на весь світ китайського ушу, - розповіла Оксана Вацеба. - Вихованці школи "Тагоу" літатимуть, стрибатимуть та демонструватимуть бойове мистецтво. Кульмінацією виступу китайських шаолінів стане демонстрація неймовірних можливостей людського організму: розбивання заліза об голову, проштрикування скла тонкою голкою і відколювання шматка металу пальцем".

Варто зазначити, що учні найвідомішої школи бойових мистецтв Шаолінь "Тагоу"  беруть участь і є переможцями міжнародних турнірів з кунг-фу. Також вони виступали на церемонії закриття Олімпійських ігор в Афінах, на церемонії відкриття Всесвітніх спеціальних Олімпіад, Азійських ігор і відкриття та закриття Пекінських літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор.

Майстри ушу завітали до Львова рамках проекту китайського мистецтва в Україні «Радісне свято весни» та з нагоди проведення матчу за світову шахову корону серед жінок між китайською та українською спортсменками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: