Працівники Львівської митниці ДФС запобігли постачанню психотропних речовин

У міжнародному поштовому відправленні митники знайшли 90 капсул з речовиною, що належить до психотропних речовин, обіг яких обмежено. Про це повідомила прес-служба ДФС України у Львівській області.

У міжнародному поштовому відправленні митники знайшли 90 капсул з речовиною, що належить до психотропних речовин,  обіг яких обмежено. Про це повідомила прес-служба ДФС України у Львівській області.

Учора 10.03.2016, під час митного контролю міжнародного поштового відправлення, працівники митниці серед особистих речей виявили 90 капсул лікарського  засобу  діазепам. Згідно з митною поштовою декларацією посилка була відправлена з Іспанії, а отримувачем значився мешканець Херсонської області.

Відповідно  до Постанови КМУ № 770 від 6 травня 2000 р (із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ) цей лікарський засіб належить до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, обіг яких обмежено.

За цим фактом до правоохоронних органів надіслано повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, відповідно до статті 309 Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: