Львівський гросмейстер з шахів презентував книгу про шахи

Вчора, 11 березня, під час сьомої партії Чемпіонату світу з шахів серед жінок відбулася презентація книги Адріана Михальчишина «Львів - шахова столиця України». Книгу автор написав спеціально до проведення Чемпіонату світу у Львові, інформує Дивись.Інфо.

За словами Адріана Михайльчишина, у книзі зафіксовано досягнення Львівської шахової школи, те що вона зробила, яке її місце у світі і, основне, історії про тих людей, про видатних шахістів, які зробили певний внесок у розвиток шахів.

«Ця книга, яку я написав, писалася швидко, тому що хотілося її видати до матчу, щоб під час цього матчу публіка, іноземні кореспонденти могли побачити, що таке Львівська шахова школа.
В Україні, окрім Львівської шахової школи, є ще декілька шахових шкіл: Харківська, Київська і Одеська школи. Останнім часом у всьому світі зрозуміли що шахи - важливий інструмент у школі, в шкільному виховані дітей. Без шахів навчальний процес в школі неможливий», - зазначив Андріан Михальчишин, автор книги «Львів – шахова столиця України».», - додав Андріан Михальчишин.

Нагадаємо, у всіх партіях право робити перший хід отримують почесні гості. 11 березня таку почесну місію отримали ректор Львівського національного університету ім. Івана Франка Володимир Мельник та ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: