У Львові приберуть термінали продажу квитків для електротранспорту

Термінали з продажу проїзних квитків для електротранспорту вже не популярні серед пасажирів у Львові, бо стали частіше ламатися. Тож до них тепер рідко підходять пасажири. У ЛКП «Львівелектротранс» підрахували і з’ясували: інновація виявилась невигідною, тож думають від неї взагалі відмовитись, пише Захід.нет.

Про термінал продажу квитків у закутку зупинки на вулиці Дорошенка, схоже, забули. Бокс більше нагадує дошку оголошень та афіш, але його видає мультимедійний екран, який навіть працює. Щоправда, монітор припав пилом. А теги, які залишили на ньому райтери, змивати комунальники ще не пробували.

«Зараз зовсім мало тих боксів, якщо чесно, то зараз майже всі не працюють, максимум працюють на кінцевих зупинках», — каже пасажир Артур.

Термінал, хоч і працює, придбати у ньому квиток неможливо. Пасажирам залишається купувати проїзні у водія електротранспорту або в кіоску. Та в тут вони не завжди є.

«В мене є запасні, так що я купила собі багато. Мені доводиться раз в місяць-два рази в місяць приїжджати до Львова», — розповідає пасажирка Любов.

Не видає техніка квиточки з кількох причин — «зажовані» чеки та пил, що осів всередині автомата, пояснює спеціаліст з обслуговування терміналів.

«Найчастіше вандалізм, поломки, які пов’язані, або хтось запихає палички з-під кави ну і інше таке. Все, що можна запхати запихається», — пояснює спеціаліст з обслуговування терміналів Сергій.

Термінали у місті безкоштовно встановила харківська фірма «Оззон». Всього у місті їх 56. За день з кожного боксу купують до 10-12 квитків. Це дуже мало, зауважують у «Львівелектротрансі».

«Проаналізувавши ринок продажів, керівництво дійшло висновку, що через невелику кількість продажів, через дороговизну в обслуговуванні апаратів і невчасне обслуговування апаратів «Львівелектротранс» вирішив відмовитись від продажу квитків через електронні термінали», — додає речник ЛКП «Львівелектротранс» Оксана Яворська.

Функцію «купити квиток» з терміналів приберуть, як тільки-но дві сторони це погодять.

Нагадаємо, термінали з продажу квитків для електротранспорту почали облаштовувати у Львові у 2013 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: