Львівська ОДА подала на погодження пропозиції з ремонту доріг до пункту пропуску "Грушів-Будомєж"

Львівська облдержадміністрація скерувала на погодження Кабінету міністрів пропозиції щодо ремонту доріг Т-14-03 Грушів-Немирів та 0142001 Яворів-Грушів за напрямком пункту пропуску "Грушів-Будомєж" на кордоні з Республікою Польща. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

"Ремонт зазначених доріг забезпечить повноцінне функціонування міжнародного пункту пропуску Грушів-Будомєж, - зазначив Олег Синютка. - Окрім того, це дозволить переорієнтувати значні пасажирські та вантажні потоки з інших міжнародних пунктів пропуску, зокрема Корчова-Краковець. Це, своєю чергою, спростить та прискорить проходження митного контролю та зменшить черги на інших пунктах пропуску".

Загалом планується здійснити капітальний ремонт відтинку автодороги Яворів-Грушів  протяжністю у 20 кілометрів, а також відрізку Грушів-Немирів у понад 12 км. Здати дороги в експлуатацію планується наприкінці 2016 року.

Нагадаємо, що ремонт згаданих доріг здійснюватиметься за кошти кредиту на умовах пов’язаної допомоги в рамках фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: