На Львівщині не звільнили жодного суддю

Про це сьогодні, 14 березня, під час прес-конференції сказала заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області  Марія Коник, інформує Дивись.Інфо.

За її словами, з 1 грудня 2014 до 1 грудня 2015 відбувалася перевірка суддів. А з червня минулого року до закінчення цього року перевіряють працівників апарату суду.

«Тільки в одному випадку суддя Львівського апеляційного адміністративного суду не пройшов майнової люстрації та звернувся до суду. І  суд виніс рішення на користь судді, визнав протиправними дії фіскальної служби і змусив провести повторну перевірку,

Також вона додала, що тільки до 25 березня минулого року відразу надійшло 4743 запити щодо осіб, які підпадають під критерії заборони посідати державні посади.

«Було розпочато перевірку щодо 396 суддів місцевих та апеляційних судів Львівської області. І на сьогодні тільки щодо 18 осіб вона ще не завершилася,  через те, що ще не надійшли відповіді з Міністерства внутрішніх справ або з СБУ», - каже Марія Коник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: