Канадські військові відвідали Львівщину

На Львівщині перебуває делегація Міністерства національної оборони Канади. Військові мають намір відвідати Яворівський полігон на якому канадські військові інструктори навчають українських колег. 14 березня  військова делегація Канади зустрілася із керівництвом Львівської області.

Керівники Львівщини подякували канадському народу за його підтримку. « Я би просив канадську сторону не зупинятися і продовжувати допомагати українській армії. Українські військові вже не ті, що були два роки тому, це нова армія. Наші хлопці можуть  бути інструкторами  і для канадських військових, і ви це побачите перебуваючи на полігоні. У них великий бойовий досвід, багато з тих військових, які зараз на полігоні,  щойно повернулися з передової» - сказав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Міністр національної оборони Канади Хаджіт С. Сейджен сказав, що Канада і країни партнери і надалі підтримуватимуть Україну « Я тут, щоб краще зрозуміти країну, щоб я зміг поінформувати своїх колег про ситуацію в Україні. У вас ще багато проблем. Потрібно подолати корупцію, зміцнити економіку від цього залежить подальший розвиток країни». Йшлося на зустрічі і про інвестиції. Канадські гості запевнили, що вже найближчим часом на Львівщині може запрацювати підприємство машинобудівної компанії Bombardier. А це означає, що інвестиційна привабливість регіону покращується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: