ЛОР затвердила програму газифікації області

У 2016 році на Львівщині завершать будівництво декількох підвідних газопроводів, відтак вже незабаром у населених пунктах області з’явиться блакитне паливо. Цьогоріч на Програму газифікації з бюджету області виділили 3 млн грн.

Як розповів Степан Пакіж, депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч», член комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики, у 2016 році буде акцент на об’єктах із найбільшим ступенем готовності для остаточного завершення до кінця року.

«Список об’єктів буде формуватися за ступенем будівельної готовності понад 50%, – розповідає Степан Пакіж. – Таких об’єктів є 8, на їхня завершення необхідно понад 4 млн. Відповідно до програми, є вимога співфінансування з місцевих бюджетів в розмірі 10%. Зі залученням коштів сільських, селищних та міських рад можна буде створити сприятливі умови для проживання мешканців області».

Нагадаємо, рівень газифікації області становить 74%. Найнижчий рівень газифікації в Жидачівському, Жовківському (Рава-Руський напрям), Перемишлянському, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському та Турківському районах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: