Львівська облрада ухвалила звернення до Президента України щодо звільнення Надії Савченко

За ініціативи ВО «Батьківщина» Львівська обласна рада під час сесії 15 березня ухвалила звернення до Президента України щодо звільнення Надії Савченко. Текст звернення подаємо повністю:

«Увесь демократичний світ підтримує патріотку, Героя України, народного депутата від ВО «Батьківщина» Надію Савченко в боротьбі за рідну державу та проти злочинного суду Кремля! Протестуючи проти свавілля Путіна та його суддів, Надія вдруге оголосила голодування. До неї не допускають лікарів, порушуючи принципи гуманності і нехтуючи усіма нормами моралі.

Східний сусід діє в порушення всіх міжнародних норм та основ демократичного світу, здійснюючи незаконне судилище над борцем за свободу свого народу.

Ми не маємо права втрачати жодної хвилини у боротьбі за наш символ незламності та любові до Батьківщини, яким є Надія. Морально стійка і незламна, вона кладе на вівтар своєї боротьби за Незалежність України єдине, що у неї залишилося – власне життя

Львівська обласна рада звертається до Президента України з настійним проханням задіяти усі можливості та реалізувати заяви та наміри, задекларовані владою України щодо звільнення української льотчиці.

Лише Президент має можливість згуртувати зусилля світової спільноти, міжнародного політикуму, дипломатичного корпусу для тиску на Російську Федерацію з метою звільнення політв’язнів Кремля! Наші патріоти мають повернутися на Батьківщину живими!

До боротьби за Надію має долучитися кожен!»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: